Gyógyklíma
Gyógyklíma

Gyógyklíma

TENGER

Szinte mindenkinek nyaralást, kikapcsolódást, napfényt jelent e szó. A légúti panaszokkal küszködőknek azonban ennél sokkal többet: kielégítő, akadálytalan, mély lélegzetvételt. A tenger felől érkező, szinte pollenmentes szél a hullámok csúcsáról a tengervizet leszakítja, azokat apró cseppecskékre porlasztva sós párával telíti a levegőt. Nagyon régi megfigyelés, hogy a légzőszervi betegek egy része jobban érzi magát tiszta, sós párás levegőben. Ajánlják is az orvosok, hogy – ha csak teheti – utazzon tenger mellé a beteg. A sós pára belégzése a letapadt, szívós váladékot fellazítja, és könnyebbé teszi annak kiürülését. A pollenszegény levegő hatására pedig a virágporra érzékenyeknél szinte az első naptól csökkennek az allergiás tünetek.
 
ÉS HA NEM MEHET MINDEN NAP A TENGERPARTRA?

Vigye a tengerpartot saját otthonába! Teremtsen maga körül \"SALVUS gyógyklímát\" a Salty-Air, vagy BONECO ultrahangos párásító készülék segítségével az egyedülálló összetételű bükkszéki természetes SALVUS gyógyvízből.

A Salvus gyógyvíz inhalálása eredményesen segíti a légutak megtisztulását, így ajánlott az egyébként egészséges dohányosoknak, \"városlakóknak\", poros környezetben dolgozóknak. Különösen ajánlott asztmatikus panaszok, a légutak hurutos, vagy nehezen ürülő váladékképződéssel járó megbetegedéseiben (egyes allergiás betegségek: pl. szénanátha) szenvedők, krupp-szindróma kiegészítő kezelésére, a köhögés minden típusára, erősen igénybe vett hangszálak regenerálására, rekedtség megszüntetésére. Megelőzés céljából is alkalmazható.

Alkalmazási területek

Salvus szechenyi pályázat